Lions Bannerslund Frederikshavn

ForsideAktiviteterUngdomsudvekslingDonationspolitik
  Retningslinier for støtte   Vi har støttet
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave
Vi støtter lokal, nationalt og internationalt

Når du ser ovenstående Lions mærke i forbindelse med en aktivitet eller indsamling,
kan du være sikker på, at det beløb, du støtter med, vil gå ubeskåret til det aktuelle støtteformål.
Lions medlemmerne betaler selv de administrative udgifter via deres kontingent,
hvilket muliggør, at de indsamlede midler kan doneres 100 % til "det gode formål."
Lions Club Bannerslund yder støtte til humanitært og alment velgørende formål,
fortrinsvis i lokalområdet.
Derforuden støtter vi nationalt som internationalt gennem Lions Danmark.
I Lions Club Bannerslund er det vores intention at de indsamlede midler fordeles således:
Ca. 50 % I vores lokale område
Ca. 15 % I Danmark
Ca. 15 % International
Ca. 20 % Til diverse donationer

I Menuen "Vi Støtter" kan du se et lille udpluk af nogle de formål og organisationer, som vi har valgt at donere penge til.

Under "Ansøgning" kan du se retningslinje for ansøgning, hvordan vi udvælger mulige formål, og hvordan du kan søge om støtte hertil.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark